cykeltoj4u blog

ساخت وبلاگ

Grand Tour-konkurrencen er en gruppekonkurrence. Ligesom andre gruppesport kan du vinde en cykel Billigt Cykeltøj? Taktik er en meget vigtig del af spillet. Det er også på grund af taktik, der gør den allerede kedelige road race lidt mere attraktiv. Der er ikke mange taktikker, der kan gøres i begyndelsen af ​​Pinglu-scenen, primært koncentreret i den endelige sprintfase.

Sprint Train: Sprintet toget er standarden for den modee big group sprint. De stærkeste sprintere har ofte stærk sprintstøtte. Sughjul: Sughjulet refererer til baghjulet, der følger tæt på modstanderens hoved. Selv om det er lidt bagud i starten af ​​sprinten, kan det udsættes for vinden så lidt som muligt og så sent som muligt, hvilket sparer energi og overhalning i sidste øjeblik. modstander.

 

Ud over de ovennævnte operationer er der mange taktikker i Grand Tour, der er kreative eller sværd. Designet af taktik kræver fantasi, mens udførelse kræver et stærkt hold og styrke. Det er også vigtigt at vinde Tour de France Cykeltrøje ud over personlig styrke og teamwork.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 215 تاريخ : يکشنبه 30 تير 1398 ساعت: 17:26

Tredje etape startede fra byen Bans, og efter 215 kilometer overgang til Frankrig var spillee iført forskellige Billigt Cykeltøj alle klar.

Alaphlippe går frem i fuld fart i denne konkurrence, Alaphlippe er blevet den nye totalscore-leder, iført Tour de France-gule skjorte for første gang i sin karriere. Low-key Alaphlippe vender tilbage til målstregen, inden han hæver sin hånd for at fejre

 

Den tredje etape af Tour de France sluttede. Alaphlippe lancerede en storm på klatringspunktet 16 km før afslutningen af løbet, og udpegede den gule Tour de France Cykeltrøje og mester.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 191 تاريخ : چهارشنبه 19 تير 1398 ساعت: 22:18

Som Sydafrikas Cape Epic nærmede sig, lod de store hold også spillee bære deres Billigt Cykeltøj. Mest set er kampen mellem syv verdensmestere Nino Schulte og tidligere olympiske mester Kulhavy.

I 2018 sæsonen trak Nino holdkammerat Matthias sig tilbage fra kampen på grund af fysisk ubehag, hvilket direkte førte til Kulhavy at regere spillet i anden halvdel af sidste års Cape Epic, der vandt den første samlede score. I år har Kulhavy den fulde støtte fra 2 andre hold, og bemandingen er ikke tabt for Nino-holdet.

 

Hvem vil du støtte? Det er tid til at købe nogle Bø Cykeltøj. Fra den gennemsnitlige alder er Nino-holdet mere velstående og stærk, lige i tide. Men Sydafrikas Cape Epic er ikke kun en kamp mellem fysisk styrke. Men hvad angår konkurrenceoplevelse har Kulhavy-holdet en fordel.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 183 تاريخ : سه شنبه 18 تير 1398 ساعت: 23:37

Den 2. marts 2018 blev den syvende fase af UAE afsluttet. Sam Bennett, iført en BORA - hansgrohe Billigt Cykeltøj, besejrede Feando Gaviria fra UAE-Team Emirates og vinder det sidste stadium.

 

Team Jumbo-Vismas Primož Roglič vandt den første runde af UAE-mesterskabet. Movistar-teamets Alejandro Valverde i 31 sekunder, David Gaudu med en FDJ Cykeltrøje som tredjepladser og blev den bedste unge spiller. , Stepan Kurianov fik stadig den sorte skjorte, der sprintede det første punkt på vejen.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 222 تاريخ : شنبه 15 تير 1398 ساعت: 23:26